CATERING AV FIKA I GÖTEBORG

Vi ser till att berika era events med uppskattat kaffe & fika tack vare vårt fokus på smak & upplevelse via urval av lokala, ekologiska och unika varor.

Kaffet vi använder är från ett lokalt mikrorosteri, kaffet är av högsta kvalitet (s.k. specialkaffe) och handlas via Direct Trade, vilket skapar bättre villkor och förhållanden för kaffeodlarna. Ni väljer vilken smakprofil ni vill ha, om ni vill ha något ljust & fruktigt eller mer mellan/mörk med chokladig & nötig ton.
Frallorna skräddarsyr vi enligt era önskemål och där finns det även med närproducerad hantverkarost från sommarhagens gårdsmejeri.

KUNDEXEMPEL

  • Avenynföreningen ville ordna morgonkaffe till Göteborgs städdag vid Götaplatsen för de tjänstemän och politiker som skulle få gå runt och plocka upp skräp. Vi stod på plats vid ett bord en kylig dag med termosar, mjölk, socker, m.m. och  serverade glatt det goda och värmande kaffet så att de kunde komma igång.
  • Frank&Earnest hjälpte sina kunder inom bygg och kommunen till Önnered, inför ett stort byggprojekt bjöd de in lokalbefolkningen för att ge information och föra dialog för en bättre upplevelse, till detta ville de bland annat bjuda på kaffe och bullar samt festis för barnen. Vi kom med kalaset och bryggde färskt kaffe på plats under kvällen.

För en helhetsupplevelse där vi kommer ut på plats gäller följande villkor:
Uppstart: 4.000kr.
Personal: 550kr/tim per personal på plats.
Kaffe (bönor): Från 440kr/kg beroende på val av kaffe.
Tilltuggspriser enligt urval.

INGÅR: Muggar, Socker, Mjölk, Servetter.

EXEMPEL PÅ VAD VI KAN ORDNA

KAFFE
Bryggkaffe
Handbryggt kaffe
Espresso (inkl. latte, cappuccino, m.m.) 
(För espresso behöver vi ta med en flyttbar espressostation, går endast om det finns möjlighet att få dit stationen)
Kaffeprovning på plats.

ÖVRIG DRYCK
Te
Färskpressad juice

FIKA
Kanelbulle 
Kokosboll 
Morotskaka
Kärleksmums
Diverse småkakor
Kolakakor 
Argentinsk Delikatesskaka (Alfajores)
Italienska kaffebakverk (Cannoli, Millefoglie)