Catering

CATERING I GÖTEBORG

Tårtor

Vi har en fantastisk konditor med flera års erfarenhet som gör fantastiska tårtor som smälter i munnen. Vi tar även emot önskemål för tårtor som är veganska och/eller raw.

Enklare mat och tilltugg

Behöver ni frallor, mackor, wraps, sallad? Kanske för en konferens, frukost eller evenemang? Vi kan ordna allt från enkla frallor till frukostpaket och enklare lunchkit för era behov, tryck på knappen för att se våra mest efterfrågade alternativ och priser, men vi är väldigt flexibla… via formuläret nedan kan du göra beställning och be om offert.

Vissa tillfällen kräver det där lilla extra där en barista kommer ut till er och levererar en helhetsupplevelse enligt era önskemål. Vi kan brygga kaffe på plats, ta med frallor, mat, bullar, bakverk och kakor. Till och med té, juice och läsk. Ja, vi löser det mesta för att ge det lilla extra till ert tillfälle.

Beställ catering / be om offert
Skriv gärna era önskemål så detaljerat som möjligt. Glöm inte att skriva hur många ni vill ha samt vilken dag & tid ni behöver hämta, alternativt om ni behöver ha det utkört.