EVENTKONCEPT MED BARISTA ELLER SERVERINGSPERSONAL

Vi ser till att berika era events med uppskattat kaffe & fika tack vare vårt fokus på smak & upplevelse via urval av egen produktion, lokala, ekologiska och unika varor.

Kaffet vi använder är från ett lokalt mikrorosteri, kaffet är av högsta kvalitet (s.k. specialkaffe) och handlas via Direct Trade, vilket skapar bättre villkor och förhållanden för kaffeodlarna. Ni väljer vilken smakprofil ni vill ha, om ni vill ha något ljust & fruktigt eller mer mellan/mörk med chokladig & nötig ton.
Frallor skräddarsyr vi enligt era önskemål.

KUNDEXEMPEL

  • Avenynföreningen ville ordna lokalrostat morgonkaffe till Göteborgs städdag vid Götaplatsen för de tjänstemän och politiker som skulle få gå runt och plocka upp skräp. Vi stod på plats vid ett bord en kylig dag med termosar, mjölk, socker, m.m. och  serverade glatt det goda och värmande kaffet så att de kunde komma igång.
  • Frank&Earnest hjälpte sina kunder inom bygg & kommunen till Önnered, inför ett stort byggprojekt bjöd de in lokalbefolkningen för att ge information och föra dialog för en bättre upplevelse, till detta ville de bland annat bjuda på gott kaffe och bullar samt festis för barnen. Vi kom med kalaset och bryggde färskt kaffe på plats under kvällen.
  • Polestar hade ivnigning för sin nya butik och behövde serveringspersonal och dryck för en hel vecka. Drycken var tvungen att vara i glasflaskor. Vi kollade in på Polestars värdegrunder som var kvalitet, lokalt och hållbarhet. Utefter det tog vi fram drycker som fokuserade på samma värden, på plats såg vi till så att framställd dryck alltid var kall.

För en helhetsupplevelse där vi kommer ut på plats gäller följande:
Ingår Kaffe, Muggar, Socker, Mjölk, Servetter.
Uppstart: 5.000kr.
Personal: 650kr/tim.

EXEMPEL PÅ VAD VI KAN ORDNA

KAFFE
– Bryggkaffe
– Handbryggt kaffe
– Espresso (inkl. latte, cappuccino, m.m.) 
(För espresso behöver vi ta med en espressostation, går endast om det finns möjlighet att få dit stationen)
– Kaffeprovning på plats.

ÖVRIG DRYCK
– Te
– Färskpressad juice

FIKA
Kanelbulle 
Croissant
Kokosboll 
Morotskaka
Kärleksmums
Pajer
Tårtor
Diverse småkakor
Frallor
Etc.