CV Mottages

Är du en erfaren barista? Har du kunskaper om specialkaffe? Har du kunskaper om att handbrygga kaffe med Hario V60, Kalita Wave eller Chemex? Har du kunskaper inom latte art? 

Om du har erfarenhet inom något eller flera av ovan så vill vi att du skickar in ditt CV! 

Vi kanske inte har en tjänst ute just nu, men tar gärna emot ditt CV då vi hoppas kunna växa som team och söker då efter Baristas med erfarenhet och drivkraft att fortsätta utvecklas inom den fantastiska kaffesfären.

Skicka ditt CV till cv@a43.se !

Barista sökes (2021-06-09) - AVSLUTAD

Vi söker en passionerad Barista som drivs av att leverera kaffeupplevelser till underbara gäster. A43 Coffee är en liten kaffebar i centrala Göteborg som fokuserar på service och kvalitet. 

Arbetsbeskrivning
Vi är en liten kaffebar, vilket innebär att du kommer få ta del av de flesta arbetsuppgifterna. Din viktigaste uppgift är att leverera en upplevelse till gästerna med en glad och positiv anda. 

Förutom upplevelsen och hantering av kaffemaskin kommer du bland annat arbeta med kassa, beredning av smörgåsar och annan enklare mat & tilltugg, diskplock & diskning, öppning & stängning, samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vad vi erbjuder
A43 Coffee siktar på att vara Göteborgs framkant i kaffeupplevelser, vi vill vara den lilla men centrala kaffebaren med ett unikt kaffefokus, vi är under ständig utveckling för att hela tiden sträva efter detta målet. Vi jobbar främst med mikrorosterier och lägger stort fokus på specialkaffe.

Vi är en liten kaffebar där vi har en familjär känsla och mycket stammisar.

Vad vi förväntar oss

  • Du är en glad och positiv person.
  • Du har erfarenhet inom yrket som barista.
  • Du vill fortsätta utvecklas som barista och är stolt över ditt yrke och varumärket du arbetar för.
  • Du är ansvarfull och initiativrik och säkerställer att kaffebaren hela tiden är i fräscht och välkomnande skick.
  • Du är en effektiv person som trivs när det är högt tempo.

Intervjuer sker löpande då anställning beräknas starta inom cirka en månad och rätt kandidat kan utses innan ansökningstidens sluttid.

Låter detta som jobbet du letat efter? Skicka då genast ditt CV och personliga brev till cv@a43.se  🙂