Kaffeprovning

KAFFEPROVNING I GÖTEBORG

I hjärtat av Göteborg på Avenyn tar vi kaffeprovning till en ny nivå med en helt ny sorts kaffeprovning, en upplevelse utanför det vanliga! Istället för den traditionella koppningen får ni här uppleva hur olika bryggmetoder får samma kaffeböna att upplevas olika.

Öppet sällskap (blandad grupp)
Boka nu: Boka din plats för en kommande kaffeprovning:

5 september (torsdag) kl 18.15-19.45 
12 september (torsdag) kl 18.15-19.45 
19 september (torsdag) kl 18.15-19.45 
26 september (torsdag) kl 18.15-19.45 
Fler datum och tider kommer varje månad.

Pris: 500 kr/person. 
Betalning sker vanligtvis på plats, men det går även att köpa presentkort eller förskottsbetala via bank-giro 221-8279 med namn & datum för provningen.

Antal: Max 10 personer per tillfälle.
Total tid: Ca 1,5 tim.

Privat sällskap (egen grupp)
Pris: 500 kr/person. 
Antal: 5-10 personer.
Total tid: Ca 1,5 tim.
Kontakta oss per epost med önskemål om datum för bokning, tiderna är mån-sön 18.15-19.45, önskas  . Vid förskottsbetalning sker det till 221-8279 med namn & datum för kaffeprovningen. 

Tack för ett mycket engagerat och lärorikt evenemang!
5/5

Vi var jättenöjda! Vi tyckte det var ett kul och lite annorlunda upplägg att man provade olika tillredningsmetoder istället för olika bönor. Man fick lära sig en hel del nya fakta, och kaffet var ju gott också såklart!
– Åsa, Development Team Member på Zenuity.

Stort tack för en mycket intressant, lärorik och rolig kväll! 
5/5
Vi var alla så nöjda! Du gjorde det lagom personligt, proffsigt och lättsamt! Många aha-upplevelser! 😊👍👌☕️
– Kaiza

Kaffebönorna vi använder för kaffeprovningarna variera varje månad, precis som vi variera kaffebönorna i kaféet varje månad. Detta gör att det kan vara roligt att komma på kaffeprovningen vid fler tillfällen för att uppleva nya smaker med bönor från andra länder. 

Provningen börjar oftast med en introduktionskaffe som oftast brukar vara något kallt uppfriskande kaffe. 

Därefter följs det med lite fakta om processen hur kaffebönan går från odling till kopp. Och sedan börjar själva smakprovningen med den första bryggmetoden, under kaffeprovningen får ni olika fakta, allt från information om bryggmetoderna till lite roligare historia och fakta om kaffe.

Vi ser denna kaffeprovning som en mer avslappnad och roligare provning med interaktion.