Kaffeprovning

KAFFEPROVNING I GÖTEBORG

Pris: 525kr/pp.

Är ni ett sällskap på 6-20 personer?
Då rekommenderar vi att boka en kaffeprovning för privat/slutet sällskap. Maila oss på info@a43.se för bokning av slutet sällskap.

I hjärtat av Göteborg på Avenyn tar vi kaffeprovningar till nya nivåer med unika och egna sorters kaffeprovningar, upplevelse utöver det vanliga där ni bland annat får uppleva hur kaffebönor kan smaka olika beroende på vilken kontinent, land eller plantage bönorna kommer ifrån.

Vi tycker om att vara annorlunda, unika och våghalsiga. Men framförallt tycker vi om att skapa upplevelser och dela med oss av kunskap, vi gör det dagligen på kaféet och ännu mer så på våra kaffeprovningar.
Tack för ett mycket engagerat och lärorikt evenemang!
5/5

Vi var jättenöjda! Vi tyckte det var ett kul och lite annorlunda upplägg att man provade olika tillredningsmetoder istället för olika bönor. Man fick lära sig en hel del nya fakta, och kaffet var ju gott också såklart!
– Åsa, Development Team Member på Zenuity.

Stort tack för en mycket intressant, lärorik och rolig kväll! 
5/5
Vi var alla så nöjda! Du gjorde det lagom personligt, proffsigt och lättsamt! Många aha-upplevelser! 😊👍👌☕️
– Kaiza

Företagsvent med personalen

Kaffeprovning är ett utmärkt och uppskattat event för personalen. Kaffe är drycken vi konsumerar under fikapauserna, möten, lunchen och under tiden vi jobbar. Vi vet hur viktigt det är med vilka stolar vi sitter på, vilka bord vi har, vilken säng vi sover på och vilken mat vi äter.. Självklart skall vi även veta vad det är för magiskt elixir som vi dricker hela dagarna för att uppehålla produktionen. Med denna kaffeprovning får ni mer kunskap om kaffe men det är också något som kommer föra kollegorna närmare och ha ett starkare gemensamt band då de kommer kunna pratar mer öppet om kaffet, kanske till och med experimentera lite och göra kaffepausen lite roligare, iaf ett litet tag framöver.

Upplevelse med kompisarna

Vet du verkligen vad dina kompisar tycker om för kaffe? Vet du vad du tycker om för kaffe, eller tror du bara att du vet? På ett eller annat sätt är risken stor att vi kommer ta reda på hur du egentligen vill ha ditt kaffe, och ibland kan även en som inte tycker om kaffe komma att hitta kaffe som den faktiskt tycker om – det är inte helt omöjligt, för det har hänt.

Vi är inga magiker, men det ni får smaka på brukar oftast vara något som de flesta inte är vana vid – på gott och ont, men alltid uppskattat. 

Kaffebönorna vi använder för vår signaturprovning om bryggmetoder variera varje månad, precis som vi variera kaffebönorna i kaféet varje månad. Detta gör att det kan vara roligt att komma på kaffeprovning vid fler tillfällen för att uppleva nya smaker med bönor från andra länder. 

Provningen börjar oftast med en kaffe att mingla med. 

Därefter följs det med lite fakta om processen hur kaffebönan går från odling till kopp. Och sedan börjar själva smakprovningen med den första bryggmetoden, under kaffeprovningen får ni  information om allt från bryggmetoderna till lite roligare historia och fakta om kaffe.

Vi ser våra kaffeprovningar som avslappnade och roliga med interaktion.

Vår andra kaffeprovning går ut på att prova kaffe från olika länder och plantager, här får man bland annat information om hur natur, miljö, omgivning, processer etc. kan påverka kaffebönans smaktoner.